Frobbit! först med att bli .SE Ackrediterad Registrar

Frobbit! har nu genomfört .SE Certifiering och Funktionstest med godkänt resultat. För att få kalla sig .SE Ackrediterad Registrar måste dagens Ombud genom föra både ett tekniskt funktionstest och ett mer teoretiskt certifieringstest. Frobbit! har som första företag i Sverige genomfört båda.

I mars 2009 sker en genomgripande förändring av hur registrering av .se-domäner sker. Då övergår .se till en sk Registry-Registrar Modell vilket gör att Sverige sällar sig till hur det ser ut i många andra länder och på gtld-nivå. .SE har också valt att säkerställa att deras Registrarer har en hög nivå genom att införa både en certifiering och ett tekniskt funktionstest.

– Kraven för att få hjälpa kunder med registreringstjänster av .se-domäner höjs med införande av Registry-Registrar Modellen. Att nu ha fått svart på vitt att vi har goda kunskaper och väl i tid innan nya modellen driftsätts känns mycket bra , säger VD för Frobbit!, Eva Frölich.

Frobbit! har till uppgift att erbjuda traditionella webhotellstjnster samt kvalificerad rådgivning och portföljhantering vad gäller domäner på såväl den svenska marknaden som internationellt. Webhotellet Frobbit! ägs av Internetprofilerna Eva Frölich och Patrik Fältström gemensamt.

För mer information, kontakta:
Eva Frölich, Frobbit! +46 417 77 39 80 eva@frobbit.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.