Frobbit!

Säker wordpressinloggning med Yubikey

Frobbit! arbetar kontinuerligt med att öka säkerheten i de tjänster vi erbjuder våra kunder. Idag kan vi därför som första webhotell i Sverige erbjuda inloggning med hjälp av Yubikey till din wordpresshosting.

Inloggning med Yubikey innebär att du använder den nyckel som du får från Frobbit! tillsammans med det lösenord som du också får från Frobbit!. Nyckeln ser ut som ett platt USP-minne och ansluts i USB-porten på datorn och dr du sedan ombeds identifiera dig genom att sätta ditt finger på nyckeln. Du identifieras gentemot en server och loggas sedan in. Det minimerar risken för att om någon kommer över ditt lösenord så kan de g in och förändra innehållet på din websida.

I kombination med Frobbit!s dns tjnst som automatiskt också ger dig DNSSEC får du då marknadens säkraste tjänst.

För de första 20 som beställer en Yubikey nyckel bjuder vi på engångsavgiften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.