Återförsäljare

Återförsäljaravtal

Med Frobbit!s återförsäljaravtal kan du erbjuda dina kunder hosting och/eller domänamnsregistrering med hög kvalité. Du får tillgång till hela Frobbit!s kontaktnät och kunskapsbank för att lösa dina mest komplicerade problem.

Via vårt administrativa gränssnitt kan du hantera samtliga domäner som du har via Frobbit!. Du har full överblick över vem som är innehavare av en domän och när den förfaller. Du får regelbundet påminnelser om domäner som snart har förfallodatum och du förnyar dem enkelt med ett musklick.

Genom att låta Frobbit! hantera DNS  får dina kunder en av marknadens bästa DNS-tjänster. Du kan fortfarande använda dina namnservrar, men via Frobbit!s nät.

Frobbit! kan registrera samtliga toppdomäner genom egna Registraravtal och Reselleravtal.

Till det hör marknadens bästa gränssnitt för att hantera dns för domänerna. Gränssnittet har helt automatisk hantering av den nyckelhantering som krävs för DNSSEC.

Som återförsäljare får du också tillgång till vårt API så att du kan anpassa ditt eget system, inklusive frontend mot dina kunder, så att det harmoniserar med den miljö som du bygger för din verksamhet.

Om du är intresserad av återförsäljaravatal så skicka ett mail till info@frobbit.se.