Domäner

Frobbit! hjälper dig med registrering, förvaltning och hantering av domäner i samtliga förekommande toppdomäner. Mer information vilka villkor och priser som gäller för en toppdomän får du om du klickar dig vidare nedan:

Europa
Generiska
Dedicerade
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Asien
Afrika
IDN (Toppdomäner med nationella tecken)

Frobbit! förvaltar dina domäner med transperens och säkerhet! Transperens gentemot dig som innehavare så att du alltid vet hur dina domäner hanteras och med en säkerhet som gör att du alltid kan vara trygg att de förvaltas med professionalitet och i enlighet med vad du vill.

Frobbit! hanterar stora portföljer som består av domännamn i samtliga toppdomäner som finns på marknaden likaväl som vi med glädje hanterar en enstaka domän åt en privatperson.

Frobbit! hjälper gärna till att diskutera fram vilka domäner och under vilka toppdomäner just du behöver för den verksamhet som du bedriver eller som passar dig som privatperson.

Frobbit! samarbetar med jurister specialiserade inom domännamnsområdet. Om du hamnar i en tvist om ett domännamn eller behöver ha hjälp att genomföra en affär som innebär överlåtelse av ett domännamn till/från dig så har vi genom vårt samarbete möjlighet att hjälpa dig. Detta oavsett om det är en komplicerad affär som kräver förhandling och villkorade avtal eller om det är en affär via någon av de domänmäklare som finns. Vi arbetar oftast med fullmakter i denna typ av ärenden.

För mer information, vänligen kontakta vår Support.